Det går fram av en pressemelding fra Norsk Tipping.

Lotteriselskapet skriver at Midtlyng lå og sov på sofaen da hun fikk telefonen fra Hamar. Fordi hun hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer ved en tidligere anledning var hun klar over hvem som ringte, og løp dermed inn på et annet rom for å kunne snakke i fred.

– Jøss. Det var ikke verst. Kult!, sa hun til Norsk Tipping da de røpet premien.

Ifølge lotteriselskapet tok det kanskje ikke helt av i den andre enden, men det påpekes at reaksjonene fra heldige vinnere er like forskjellige som folk flest.

– Dette føles helt innafor ut, lo Midtlyng på spørsmålet om hvilke følelser hun kjente på. Videre kunne hun med latter fortelle om hvordan det oppleves å bråvåkne av en telefon fra Norsk Tipping.

– Jeg hadde jo lagret nummeret fra en gang før, så da jeg våknet av at det vibrerte på stuebordet og det sto «Norsk Tipping» på mobilen, tenkte jeg «å, fader», før jeg løp inn på et annet rom.

Hva premien skal brukes til hadde hun ennå ikke helt klart for seg – og feiringen av premien måtte vente for hun skulle tidlig opp dagen etter. Etter hvert sank nok premien litt mer inn for den ferske millionæren fra Melhus.

– Herlighet, dette var skikkelig bra, avsluttet Midtlyng fornøyd til Norsk Tipping.

Vinnerkupongen var kjøpt på mobil.

Førstepremiepotten står fortsatt støtt etter Eurojackpot-trekningen i Finland fredag kveld. Dermed vokser dermed den til cirka 742 millioner kroner før neste trekning tirsdag 19. september.

Fem heldige vinnere hadde 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten. Fire tyskere og en finsk vinner kan glede seg over en premie på nøyaktig 4.626.280 kroner hver.

Fire spillere hadde 5 rette og sikret seg tredjepremiepotten. To tyskere, en polakk og en svenske kan se fram til hver sin premie på 3.261.260 kroner.